Edvins Kängor

Hem » Uncategorized » Klimathyckleri

Klimathyckleri

Kategorier

Annonser

Barometern rapporterar om ett par miljöpartister, som flugit med utskällda Ryan Air till Barcelona. Ajajaj, inte alls bra, att inte leva som man lär! Är man miljöpartist så är man, då får man inte åka flygplan, som smutsar ner vår miljö!

De här båda politikerna är väl inte mer än människor de också. De vill väl, som du och jag, ha miljöombyte nån gång ibland. Jag missunnar dem inte att åka utomlands. Det gör ju alla andra.

De båda damerna försöker förklara sig ur situationen med rent löjeväckande argument, men det är sättet Jessica Rydell tror sig kunna rättfärdiga det hela på som får mig att reagera.  Hon talar om klimatkompensation. Klimatkompensation!
”Hon menar att det är viktigt att vara restriktiv med att flyga, men att det inte går att undvika helt. Hennes egen linje är att klimatkompensera genom Naturskyddsföreningen, pengar som går till trädplantering eller liknande.”

Men va FAAN! Hon klimatkompenserar, genom att betala nån jävla självpåtagen klimatskatt till Svenska Naturskyddsföreningen! Till Mikael Karlsson! Jaha är han klimatkung nu också! Till Mikael Karlsson och SNF ska man gå när man ska deklarera sitt dåliga miljösamvete!

Nä´ru. Det blir inga byxor av det tyget…

Och Jessica tror, i sin blåögda enfald, att det ska planeras träd för pengarna! TRÄD! Det är ju bara rovdjur i skallen på SNF! Men de köper väl vargar för pengarna….

Miljöpartiet, det största hotet mot en levande landsbygd, förnekar sig inte. Nu är de så uppsnurrade i sitt jävla miljötänk att de tror sig vara tvungna att klimatkompensera för sina onda gärningar och dåliga samvete. Genom att betala till Svenska Naturskyddsföreningen, det näst största hotet mot en levande landsbygd. Vad blir bättre av det? Blir utsläppen mindre? Nä, hyckleri är vad det är. Klimathyckleri.

Annonser

3 kommentarer

  1. […] kamma hem ytterligare några miljarder som nån sorts kompensation för eftersatt miljösamvete. Klimatkompensera, som de där pinsamma MP-damerna i […]

  2. Anders Johansson skriver:

    För 25 år sedan var jag nära att gå med i naturskyddsföreningen. Tack gode gud för att jag lät bli. Min far var medlem under några år och jag tror inte det finns något han skäms för så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: