Edvins Kängor

Hem » Uncategorized » Ny forskning visar

Ny forskning visar

Kategorier

Annonser

…att långkalsonganvändandet minskat dramatiskt jämfört med motsvarande period förra året. Då åkte långkalsongerna på i samband med älgjakten, och togs inte av förrän i maj månad. I år ligger de, så här i inledningen av november, fortfarande kvar i byrålådan. Den sena hösten har bjudit på temperaturer långt över 10 grader. Bruket av långkalsonger brukar för egen del inledas vid ungefär noll grader. Detta borde innebära att vi fått en global uppvärmning under det senaste året på över 10 grader, och beror i sin tur på KLIMATFÖRÄNDRINGEN.

KLIMATFÖRÄNDRINGEN är ett av forskare och media vedertaget begrepp, som numera används för att förklara de flesta händelser som annars kan te sig märkliga och svårförklarliga.

Ungefär som om man skulle skylla på UTOMJORDINGARNA. Skillnaden mellan de två orden är dock att när det gäller UTOMJORDINGARNA har man inte gjort samma gedigna implementeringspropaganda för att befästa faktumet hos allmänhet och politiker.

KLIMATFÖRÄNDRINGEN däremot, har upprepats tillräckligt många gånger för att få ett ordentligt fäste i folks hem och hjärnor.

KLIMATFÖRÄNDRINGEN har blivit ett ord, som effektivt får såväl allmänhet som politiker att generat och skuldmedvetet böja ner huvudet och famla efter plånboken för att betala lite av den klimatskuld man fått oss att tro att vi genom vår blotta existens på den här jorden gjort oss skyldiga till. Genom målmedveten propaganda har man fått oss att döma oss själva till livstids straffarbete i klimathelvetets Gulagläger.

Ett exempel som tillskrivs KLIMATFÖRÄNDRINGEN är en artikel som jag läste om att rådjurets nosstyng, en vidrig fluga som lägger ägg i rådjurets näsborre, nu påträffats i Sverige. Detta berodde naturligtvis på KLIMATFÖRÄNDRINGEN. I samma artikel stod att en nordlig variant, renens nosstyng, som ju rimligen borde trivas vid lite svalare klimat, tycktes sprida sig söderut. Även detta skulle bero på KLIMATFÖRÄNDRINGEN. Jag får inte ihop det riktigt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: