Edvins Kängor

Hem » Uncategorized » Klimatfanatiker

Klimatfanatiker

Kategorier

Annonser

På väg till jobbet på morgonen lyssnar jag som vanligt på bilradion. När Radio Kalmars 6-nyheter är slut och Marcus Leonard låter höra sin glättiga stämma rattar jag kvickt som ögat över på P1. Det värsta är att även den kanalen börjar driva mig till vansinne, åtminstone morgonprogrammet. Det är ytterst sällan det pratas om något annat än granskningar, studier och forskning.

Idag var det nya (just det, NYA! De gamla är förlegade) rön om träning och hjärtat. Nu hade man kommit på att uthållighetsträning påverkade hjärtats takthållare så att man fick en extremt låg vilopuls. Så låg att det förstås kunde vara farligt. Vilket givetvis är bra för forskarna, för då kan de ju forska fram mediciner för folk med en farligt låg vilopuls….

Sedan var det dags för de dagliga klimathotsfrosserierna. Här intervjuade man en forskare som gjorde försök med att odla fram kackerlackor, som skulle ersätta vårt proteinintag som idag utgörs av kött från grisar och kor och därmed minska utsläppen av växthusgaser.

Ja, ni läste rätt. Dom vill att vi ska ÄTA KACKERLACKOR! Fy fan…

Men tänk om framtida ny forskning visar, att det här med att odla och äta kackerlackor inte var en fullt så jävla bright idé som man tidigare trott. Vad händer om kackerlackorna rymmer ur sina burar och invaderar landsbygd, byar och städer. Ibland undrar jag om inte vissa typer av forskare är farligare för mänskligheten än vad det så kallade klimathotet någonsin kommer att bli….

Kommer ni ihåg filmen ”Vi hade i alla fall tur med vädret”? När barnen var trötta på att åka bil och ville bada, bada, BADA! Och så scenen när pappan står bredvid sina huttrande barn i regnet på stranden och säger: -Bada då för helvete!

När kackerlackorna sprider sig över världen, och hotar vår existens, då kommer Flåström att stå där och säga till forskarna:

-Men ÄT då för helvete!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: