Edvins Kängor

Hem » Uncategorized » Kalmar Mini Tri

Kalmar Mini Tri

Kategorier

Annonser

Var inne i Kalmar igår, onsdag och kollade på Kalmar Mini Triathlon. En folkfest med härlig stämning. Stod till att börja med på ett strategiskt ställe där jag såg både simning, cykling och löpning.
Men sedan flyttade jag mig bort mot Stortorget och målgången för att se de tävlande gå i mål.

Men det tog inte länge förrän stämningen försvann…I målområdet stod nämligen två pinsamma jävla pajasar och svamlade och tjatade om allt möjligt som inte hade med tävlingen att göra. En av dem, engelsktalande, hade tydligen tagit på sig rollen som publikuppvärmare, som om det skulle behövas…triathlonpubliken är glada och spontana av sig själva och det hade säkert blivit mycket bättre utan dessa båda herrars tjafs.

Dessutom hade de för sig att de skulle göra ”high five” med varenda tävlande som gick i mål!
Så utomordentligt jävla löjligt! Man fick intrycket att dessa så kallade konferencierer hade ramlat ut från någon närliggande krog.

Om de istället hade fokuserat lite på startlistan och haft lite koll och namngett de deltagare som passerade mållinjen så hade det blivit så mycket angenämare för publiken.

Detta pinsamma skådespel tog udden av glädjen och man fick skämmas å Kalmarbornas, deltagarnas och tävlingsarrangörens vägnar. Bedrövligt.

 

Annonser

2 kommentarer

  1. Anders skriver:

    Börjar det inte bli dags att bli arg på något igen nu Edvin. ECB trycker pengar, klimatet blir varmare och ……….. ja skriv om vad som helst men det vore kul om du skrev något.

  2. edvinflastrom skriver:

    Tack för kommentaren Anders. Man går ju och är småförbannad mest hela tiden…finns säkert massor att skriva om! Kommer kanske något snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: